Over Ons

Ruim 40 jaar kennis en ervaring in de productie en levering van metaalwaren

Voor het kopen van kledingrekken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van kwalitatieve metaalwaren. Goede voorbeelden hiervan zijn transportrekken, vouwrekken, standaards voor kleerhangers, spiegelframes en natuurlijk het kledingrek.

Bent u geïnteresseerd in een toelichting of demonstratie op locatie? Geen probleem. Door de centrale ligging van Hoftijzer Metaalwaren is het voor ons mogelijk om zowel in Nederland als in België bij uw bedrijf langs te komen. Voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u een bericht versturen via ons contactformulier! Het kopen van een kledingrek op maat uit eigen fabriek

40-jarig jubileum 1975 - 2015

Hoftijzer Metaalwaren is al meer dan 40 jaar bedreven in het produceren en verkopen van kledingrekken. Wij vieren dit jaar ons jubileum en werken nog steeds volgens ons eigen ambachtelijke standaard. Aan de hand van uw opdracht maken wij een op maat gesneden product uit eigen fabriek. Dit doen we bijvoorbeeld op basis van een door u aangeleverde schets of tekening. Of specifieke afmetingen. Bij ons is alles mogelijk. Meer gedetailleerde productinformatie- en foto’s van ons aanbod vindt u op onze website. De focus op kwaliteit en aandacht

Wij besteden veel aandacht aan onze producten. Hoftijzer houdt namelijk van zijn ambacht. Daarom zorgen we niet alleen voor hoogwaardig kwalitatieve producten, maar pakken we deze ook zorgvuldig in. Sterker nog, we komen ze persoonlijk met eigen transport bij u afleveren.

Daarom zijn wij uw partner in het huren of kopen van kledingrekken. Handig voor winkels, beurzen, modeshows of op de markt. Ook ideaal voor het ophangen van verkleedkleren op basisscholen en kindercentra! Bij interesse in onze dienstverlening of vragen over ons productaanbod kunt u ons telefonisch benaderen op 0031(0)165313847 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.